Inzicht in fondsenwerving

Tijdens het ABN AMRO Tennis Toernooi organiseert de bank voorafgaande aan de wedstrijden in Ahoy inspiratiebijeenkomsten voor verschillende klantengroepen. Voor een grote groep klanten van ‘Instituten en Charitas’ (de ‘goede doelen’ die klant zijn van de bank) vond op 13 februari het seminar ‘inzicht in fondsenwerving’ plaats waar Maria van der Heijden de aanwezigen meenam in het verhaal van Women on Wings.

Wereldpremière
Maria vertelde hoe het initiatief ontstaan is en de rol die Women on Wings voor verschillende business partners in India speelt. Ook de inzet van experts en hoe dat werkt in India kwam uitgebreid aan de orde. Onze nieuwe corporate film had tijdens het seminar zijn ‘wereldpremière’ en werd door het publiek enthousiast ontvangen. Maar de deelnemers waren natuurlijk gekomen voor het ‘inzicht in fondsenwerving’. Maria deelde met hen de brede aanpak gericht op bedrijven, fondsen, vermogende particulieren en vrienden, die Women on Wings gekozen heeft. Niet alleen de successen van de afgelopen jaren maar ook de ‘hobbels’ die we in 2013 hebben moeten nemen toen Ikea Foundation, onze grootste partner, zich terugtrok uit het Sanitary Pads programma. In de zaal werd enthousiast gereageerd op het verhaal van Women on Wings.

Leerzame ochtend
Naast Maria hebben ook Mario Schiks van ABN AMRO, Joke le Poole van Max Foundation en Esther Jacobs hun ‘inzichten’ gedeeld. De bijeenkomst inclusief de discussie met alle sprekers en de zaal werd geleid door Diana Matroos van BNR die dat met veel enthousiasme en kennis van zaken deed. Al met al een leerzame ochtend, ook voor Martha en mijzelf vanuit Women on Wings. Tijdens de lunch na afloop hebben we verschillende mensen nog wat uitgebreider gesproken. Voor wie wilde was er ‘s middags nog een tenniswedstrijd.

Beijk hier de video-impressie van het seminar ´Inzicht in fondsenwerving´ met Maria van der Heijden.

Top