Tex Gunning ‘You are one of a kind’

Tex Gunning ‘You are one of a kind’

Vorige maand heeft Tex Gunning afscheid genomen van de Raad van Bestuur van AkzoNobel. Ik mocht een bijdrage leveren aan zijn afscheidsboek: met liefde. Tex Gunning gaf als één van de eerste corporate bestuurders zijn commitment aan Women on Wings. Daarmee heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van ons werk.

In april 2011 heeft Tex Gunning gesproken op een business event van Women on Wings. Zijn visie op de rol van leiders van de wereld vatte hij samen in de woorden: Great leaders are first and foremost great human beings. Klik hier als je meer wilt weten over zijn verhaal: https://www.womenonwings.com/2011/04/inspirerende-netwerkbijeenkomst-met-tex-gunning/

Verbindend, inspirerend, betekenisvol en vertrouwen. Tex Gunning in 4 kernwaarden. Ook iets weten over de  kleur van de Let’s Colour man? Lees https://www.womenonwings.com/wp-content/uploads/2013/05/afscheidsboek-tex-gunning.pdf

 

“Thanks to the consultancy of Women on Wings, we now understand our team strengths and areas of improvement and more importantly, how we should be organizing ourselves going forward.”

Siva Devireddy
Founder and CEO at GoCoop

Top