Sociaal ondernemen Nu: Wij willen de McKinsey van het platteland zijn

Sociaal ondernemen Nu: Wij willen de McKinsey van het platteland zijn

In mei schreef Petra Kroon voor het online medium Sociaal Ondernemen Nu een portret over Maria van der Heijden als changemaker. De website publiceert regelmatig portretten van changemakers: wat is hun motivatie, hoe pakken ze het probleem aan, wat zijn hun uitdagingen en successen?

Lees het portret  van Maria op de website van Sociaal Ondernemen Nu!

“Women on Wings brings us a unique and very valuable opportunity to work with and learn from the best business minds and support us as we address the challenge of increasing the number of jobs and livelihood opportunities for women in rural India.”

Zarina Screwvala
Founder & Managing Trustee at Swades Foundation

Top