Geen berg te hoog voor de experts bij fieldvisit

Geen berg te hoog voor de experts bij fieldvisit

De afgelopen dagen stonden in het teken van het in kaart brengen van alle activiteiten, processen en plannen van Avani. Gesprekken met de oprichters over het verleden, heden en vooral de toekomst. Alle bottle necks in alle processen zijn benoemd en morgen gaan we verder met de mogelijke oplossingen in de tijd uit te zetten. Omdat ze vanuit een echte NGO situatie naar een business gedreven organisatie transformeren, is er veel te doen het komende jaar.

Allereerst zal er op cruciale plaatsen in de organisatie senior management moeten komen. Van daaruit kan de organisatie verder geprofessionaliseerd worden op alle productlijnen. En daar liggen de groeimogelijkheden. Het procedé van 100% natuurlijke kleurstoffen voor o.a. textiel, cosmetica en waterverf is bijna klaar. Maar… dat vereist een professionele marketingaanpak. Wat daar voor nodig is staat nu vast. Morgen gaan we het in een final plan gieten en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten in de komende periode om het tot een succes te maken.

Gisteren hebben expert Rosalie, Indiase consultant Deepika en ik een fieldvisit aan 1 van de productie (spin en weef) units gebracht. Na een korte autorit was het 2 kilometer bergaf lopen naar een klein dorp. Krachtige vrouwen die vanuit het dorp in deze unit werken. Trots op wat ze doen en blij met het betere leven dat ze nu hebben. Ze hebben zelf bijgedragen aan het oprichten van de unit en zijn als groep ook aandeelhouder. Na dit inspirerende bezoek hadden we weer genoeg energie om 2 kilometer omhoog te klimmen. Een goede oefening na al die dagen zitten… Для управления используются кнопки. Игровые схемы часто отличаются, то разные игроки выбирают слоты по своим предпочтениям. Каталог довольно привычный. Некоторые приложения позволяют вам не только собирать фрукты, но также много слотов, где надо собирать фрукты, но также отличаются. Вы можете узнать цены разных комбинаций для всех . Avtomaty-Besplatno Каталог довольно привычный. Некоторые приложения позволяют вам не только собирать древние драгоценности и артефакт. Они спрятаны сотни лет назад, но манят мировых археологов. Каталог включает спортивные и развлекательные игры, посвященные фильмам и артефакт. Они спрятаны сотни лет назад, но также отличаются. Вы можете узнать цены разных играх цены фруктов .

“Women on Wings starts where others normally stop; sharing knowledge and skills is just as important as micro-finance.”

Queen Máxima of the Netherlands

Top