Storytelling in Breda

Storytelling in Breda

Gisteravond met Ina bij Concare, een vrouwennetwerk in Breda, een presentatie gegeven over Women on Wings. Een enthousiaste ontvangst, goede interactie en veel vragen. De meest praktische: wat kunnen wij – leden van Concare – voor Women on Wings betekenen? Aanmelden als expert, friendship wing, business wing, …

Bij de voorbereiding en de avond zelf realiseerde ik me dat ons eigen netwerk en de tot nu toe behaalde resultaten toch wel heel bijzonder zijn. En dat het een voorrecht is dat ik in de gelegenheid ben om met enige regelmaat naar India af te reizen om daar met een bedrijf als Jaipur Rugs samen te werken. Die 1 miljoen banen gaan we halen!

“Through this partnership with Women on Wings, we want to enable more women to earn their own income that will give them greater financial means to improve their livelihoods. Economic independence for women means more children can go to school, more meals per day for their families and communities, and an overall better standard of living for them and future generations”

Ilan Vuddumalay
C&A Foundation

Top