Storytelling in Breda

Storytelling in Breda

Gisteravond met Ina bij Concare, een vrouwennetwerk in Breda, een presentatie gegeven over Women on Wings. Een enthousiaste ontvangst, goede interactie en veel vragen. De meest praktische: wat kunnen wij – leden van Concare – voor Women on Wings betekenen? Aanmelden als expert, friendship wing, business wing, …

Bij de voorbereiding en de avond zelf realiseerde ik me dat ons eigen netwerk en de tot nu toe behaalde resultaten toch wel heel bijzonder zijn. En dat het een voorrecht is dat ik in de gelegenheid ben om met enige regelmaat naar India af te reizen om daar met een bedrijf als Jaipur Rugs samen te werken. Die 1 miljoen banen gaan we halen!

“Women on Wings has helped to improve the lives of more than 200,000 families in rural India. By sharing knowledge and skills, it enables women to earn their own living. A wonderful example of helping people make a better future for themselves and their communities.”

Queen Máxima of the Netherlands

Top