Aan tafel met…

Het is altijd een uitdaging om een passend (eindejaars)cadeau te bedenken. Zeker omdat relaties ‘iets verrassends en creatiefs’ van ons verwachten. Na terugkeer uit India bleef het gevoel knagen dat we ‘iets’ met een Women on Wings-klant moesten doen. Op die manier draagt ons relatiegeschenk ook weer een steentje bij: productie = werk = banen. Ons thema luidt: Aan tafel met 2 in beweging! De uitvoering is in handen van Jharcraft.  Ook zo benieuwd wat het gaat worden?

4 januari 2013
Inmiddels de eerste partij tafelkleden ontvangen. Leuke reacties van klanten: “Wat een leuk en origineel cadeau lag er vandaag op mijn bureau. Veruit het meest doordachte en sympathieke cadeau dat ik dit jaar heb gezien. Heel veel dank daarvoor! Ik wens jullie een heel goed, creatief jaar met veel inspirerende klanten!”

En van Jharcraft: “We are really greatful for your such support and developing the entrepreneurship skill among our ladies artisans.”

 

Top