Enter to Learn – Leave to Serve

Afgelopen week had ik een afspraak op de American Embassy School (AES) in New Delhi. Wachtend bij de poort, waar ik opgehaald zou worden, viel mijn oog op het schild van 60 jaar Embassy School met de tekst: Enter to Learn – Leave to serve. Op de website lees ik over AES  ‘a place where people learn to fulfill their dreams and goals, and in so doing, help to make the world a better place for all.’ Wat een prachtige doelstelling en wat een feest om vanuit deze intentie te studeren!

Dienend leiderschap
De tekst doet me denken aan de experts die met Women on Wings hun talenten en passie inzetten voor het creëren van banen voor vrouwen op het Indiase platteland. In Nederland noemen we dat dienend leiderschap. Zorgen dat we onze talenten inzetten om de wereld een stukje beter te maken. Of in de woorden van de grootste leider uit de historie van India, Ghandhi: Be the change you wish to see in the world.

Top