Structuur en uitvoering verbinden

Gister een lange dag gemaakt: overdag gesprekken gevoerd om input te verzamelen en ‘s avonds het frame voor de communicatie uitgewerkt. Ons contactpersoon is maandagavond al vertrokken naar Delhi om een lezing te geven over Jaipur Rugs. Hij komt donderdag weer terug. Wisten we niet, maar via e-mail houden we hem toch aangesloten. Zeker omdat we ‘maar’ 5 dagen op locatie in Jaipur werken, is het belangrijk dat wat wij willen gaan opleveren, voldoet aan zijn wensen. Managen van verwachten, ook hier in India!

Vandaag met enkele Branch Managers en Quality Supervisors om tafel gezeten. Met een tolk die Hindi naar Engels vertaald – en omgekeerd – krijgen we waardevolle  informatie over de communicatie (of het gebrek er aan) met de wevers. Tussendoor nog kennis gemaakt met een extern bureau met de aansprekende naam ‘Make the logo bigger’. Zij verzorgen gedurende drie maanden de content van de Facebook-pagina van Jaipur Rugs. Wat ik er van vond en of ik nog wat ideeën had….Irma, je hoort nog van me!

Aan het eind van de dag onze bevindingen en uit te werken aanpak met Mr NKC (oprichter van Jaipur Rugs) en zijn zoon Yogesh Chaudhary (directeur) gedeeld. ‘Jullie zijn goed in de structuur, wij in de uitvoering,’ aldus Mr. NKC. Als we die twee zaken met elkaar weten te verbinden, kan dat tot mooie resultaten leiden.

‘s Avonds uitgenodigd voor het eten bij de familie thuis. Bijzonder om mee te maken. Morgen staat een veldbezoek op het programma. Benieuwd welke nieuwe inzichten dat gaat opleveren.

Top