Stevige eerste werkdag

Heerlijk om weer de draad ;-) op te pakken bij Jaipur Rugs! Petje af voor Markus. Gister vertrokken uit Nederland en in Delhi geland. En na een nachtrust van 2 uur vanochtend met het vliegtuig in Jaipur aangekomen. Dus wie (nog) denkt dat werken als Women on Wings-expert een makkie is…

Na een korte bespreking samen, vervolgens aan de slag met de CEO van de Foundation en de Assistant Vice President – sales & marketing van Jaipur. Niet alleen mooie titels, want deze mannen weten waar ze het over (willen) hebben. Tegen het eind van de ochtend wordt het team uitgebreid naar acht personen en volgt een goede discussie over wie we met welke boodschap willen bereiken. Door wie, hoe en wanneer gaan we de komende dagen bepalen. Als afsluiting van de werkdag een rondleiding door het bedrijf gehad, inclusief een bezoek aan de ‘sample making unit’ en de materialenopslag in gebouwen naast het hoofdkantoor. Het blijft fascinerend te zien hoe snel en kundig het knoopwerk wordt uitgevoerd.

Detail: de presentatie die Markus en ik hadden voorbereid is in de tas gebleven. En ook het programma met wie wanneer aanschuift is aan verandering onderhevig. Hoort bij het werken in India. Flexibel als we zijn, gaan we voortaan mee in de flow!

Top