Snel schakelen!

Het zal je maar gebeuren…een week voor vertrek naar India moet Miranda Noordenbos besluiten het geplande werkbezoek naar Jaipur Rugs af te blazen vanwege gezondheidsredenen. Wacht een pech voor haar. En voor mij, want ik zou niet alleen een reisgenoot missen, maar ook haar expertise. Maar bij Women on Wings kunnen we snel schakelen! En dus was er binnen een week een nieuwe expert beschikbaar om samen met mij aan de slag te gaan: Mark Roerdinkholder.

Mark heeft z’n reisprogramma omgegooid en we hebben zelfs nog tijd gevonden om met elkaar de vraag van Jaipur Rugs voor te bereiden. Afgelopen vrijdag ben ik naar India vertrokken na een hectische week op kantoor. Ondanks dat m’n reis al in september was gepland, is het toch altijd weer veel regelen zo vlak voor vertrek. Gelukkig heb ik een flexibele compagnon op kantoor!

Vanochtend nogmaals alle input van en voor Jaipur Rugs doorgenomen. Vanmiddag met Tanveen Ratti, onze Indiase consultant, naar de Dastkar Nature Bazaar geweest en haar kantoor bekeken.

Heerlijk om weer in India te zijn. Zoveel ‘visueel geweld’ en geuren. Morgen eind van de middag vlieg ik door naar Jaipur. Daarvoor wil ik een kijkje nemen bij het Ote to Earth event ┬áin Gurgaon (buitenwijk van New Delhi), een project waar Ineke Bezembinder en ik enkele jaren terug onze expertise hebben ingezet.

Top