Teamspirit

´Stel je doelen groot dan mis je ze niet.´ Deze uitspraak van Loesje heeft Ellen en mijzelf geïnspireerd om in 2007 te formuleren dat wij één miljoen banen willen creëren voor vrouwen op het platteland van India. In de afgelopen 5 jaar hebben wij dit doel altijd voor ogen gehad. In alles wat we deden en nog steeds doen. Het bijzondere is dat er inmiddels veel, heel veel, mensen meedoen. Omdat mensen geïnspireerd raken door dit grootse en meeslepende doel en daar graag aan meewerken.

Ik ben enorm trots op het fantastische resultaat na vijf jaar. Inmiddels hebben we met elkaar ruim 40.000 banen voor vrouwen gecreëerd. We werken samen met 15 Indiase organisaties. Vijf internationale bedrijven maken met hun financiering ons werk mogelijk. En meer dan vijftig experts werken mee aan het behalen van het doel.

In de afgelopen maanden heeft een team van 9 mensen aan een nieuwe website van Women on Wings gewerkt. Een heel bijzonder team van Z(Z)P-ers die passie hebben voor de goede zaak en vakvrouw/vakman zijn in webdesign, in tekst schrijven, in beelden maken en in conceptontwikkeling. Dit team heeft een unieke prestatie neergezet. Geniet mee en laat ons weten wat je ervan vindt.

Top