Nieuwe trip naar India

En over ruim een week is het dan weer zover. Terug naar India. Dat is alweer meer dan een half jaar geleden.

In de tussentijd is er veelvuldig contact geweest (leve mail en Skype, wat zouden we nog zonder ze moeten?!). En 9 oktober ga ik naar Chennai om met onze nieuwe Indiase collega-expert Sreejith alles door te nemen en ook een field visit te brengen naar de artisans in zijn bedrijf ROPE India.

We zullen het gehele project op dinsdag 10 oktober met zijn team bespreken. Van product, prijs, distributie en promotie. Zoals het bij marketing ook moet gebeuren. Aldus: ik bereid me de komende dagen gewoon voor en houd jullie vanzelfsprekend weer op de hoogte.

Wat schandalig overigens dat ik sinds februari ook niet meer heb geblogd, en dat terwijl er elke week wel wat over Women on Wings of projecten in India te vertellen valt.

Zeker deze laatste weken wegens het lustrum, het onthullen van het aantal gerealiseerde banen tot nu toe (51.300) door Prinses Maxima, ons praatje (groepje 4) die middag met haar en de geweldige bijeenkomsten ter viering van een en ander. Waaronder de veiling waarbij ik 2 enorm gave kavels heb weten te bemachtigen en daardoor een royale donatie kon doen (in de blije hysterie van een veiling wil je wel eens te ver gaan :-)) voor klant/project Jaipur Rugs.

En afgelopen woensdagavond weer een fijne brainstorm over een 2-tal klanten met een aantal andere experts, hoe inspirerend. Kortom: food for thought and sharing, dus later meer! Namaste!

Top