De echte banenkampioen is Women on Wings

Mooie verkiezingen, boeiende uitslagen en nu afwachten wat het nieuw te vormen kabinet daadwerkelijk gaat leveren.Een belangrijk onderwerp tijdens de campagnes was banen. Veel partijen hadden stevige uitspraken hoeveel banen hun programma zou gaan opleveren. We leven in een recessie en werkgelegenheid is belangrijk. Werk en inkomen geeft mensen zelfvertrouwen, koopkracht en de mogelijkheid om eigen keuzes te maken.

Women on Wings onderschrijft dat principe volledig. Echter, bij ons gaat het om banen voor vrouwen op het Indiase platteland. Vorig jaar september hebben wij tijdens onze jaarlijkse bijeenkomst meegedeeld het aantal banen dat wij gerealiseerd hebben, te verdubbelen. Van 12.500 in 2011 naar 25.000 in september 2012.

Al aan het begin van de zomer konden we meedelen dat het aantal van 25.000 banen voor vrouwen gerealiseerd was. En inmiddels hebben wij de 40.000 gehaald. Wij houden ons dus aan onze belofte en aanstaande maandag 17 september in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maxima onthullen wij de laatste stand.

Volg ons maandag op Twitter #WomenonWings voor het laatste nieuws.

Top