Vertrouwen opbouwen kost tijd

Waarom boeken wij resultaat met ons werk?

In september 2012 bestaat Women on Wings 5 jaar. Ons doel is ongewijzigd: 1 miljoen banen voor vrouwen op het Indiase platteland. En samenwerken met Indiase ondernemers om business kennis te delen, over te dragen en te ondersteunen bij de implementatie, is nog steeds de kern van ons werk.

Wat hebben wij geleerd?

Op het moment dat wij de samenwerking met een bedrijf starten, geven we aan dat we niet 1x komen, maar verspreid over jaren meerdere keren per jaar. Dat klinkt leuk. Echter het vertrouwen bij de Indiase ondernemer groeit, als je daadwerkelijk terug komt…… en terug blijft komen. Zonder al te veel ophef laten zien dat je daadwerkelijk staat voor je ambitie – banen voor vrouwen – en daar consistent en consequent met elkaar aan werkt.

Het resultaat tot en met vandaag: 33.600 banen voor vrouwen!

Top