Drie minuten binnen en…

…je zit alweer midden in de gang van zaken bij Fabric Plus. Na een vroege vlucht vanuit Delhi waren Ellen en ik voor de middag al in Guwahati. De restanten van het hoge water waren vanuit het vliegtuig goed te zien. Grote gebieden nog steeds overstroomd. Het heeft veel schade aangericht in Assam. Bij binnenkomst bij Fabric Plus voelt het weer een beetje als thuiskomen; de bagage staat nog niet op de grond of we worden al snel bijgepraat over het wel en wee van de afgelopen maanden. De energie spat er vanaf. Mooi om te horen dat er echt progressie wordt gemaakt en dat er ook nog genoeg discussie- en verbeterpunten zijn. Het aloude en overal terugkerende probleem van tekort aan cash-flow is uitgebreid aan de orde geweest. Er is veel meer structuur zichtbaar en hier is de sales geen probleem maar de beschikbaarheid van de gewenste producten…. bijna een luxeprobleem, maar wel frustrerend, zeker als de oorzaak tekort aan cash is….

Goede gesprekken gehad met managers en directie met veel aanknopingspunten voor de workshop van morgen met de directie. Dat gaat een hele mooie, interessante maar ook slopende dag worden. Vanavond hebben we de laatste zaken aangepast in de workshop n.a.v. de ervaringen van vandaag. We hebben er erg veel zin in..

Top