You both belong to India

And should come every week to work with us! Een groot compliment natuurlijk van een van de deelneemsters  aan de workshop bij Jharcraft die we zaterdag gehouden hebben. Alle details zijn te lezen in de blog van Ronald hoe we het aangepakt hebben en wat het resultaat was. Waarbij interactie en zelf werken het tot een groot succes hebben gemaakt.

Flipover
Vandaag in Delhi glimlach ik nog regelmatig, om de energie, het plezier en de effectiviteit.  Bij het gereed maken van de workshop ruimte was aan alles gedacht, whiteboard, beamer, en stiften. Wij wilden toch ook graag flipover vellen want de teams moesten zelf gaan schrijven. Dus gevraagd en geen enkel probleem. Vol trots komen ze even later met een vel:-) Toen wij er vervolgens nog tien wilden hebben zag je ze denken, gaan ze een boek schrijven of zo??? Maar ze kwamen er, alles is te organiseren in India.

Vandaag de laatste aanpassingen verwerkt in de workshop die Ronald en ik in de loop van de week aan de CEO’s van de Community Owned Companies die aan Fabindia leveren gaan geven. Beschikbare tijd is toch iets krapper geworden. Dus dat was puzzelen.

Stap voor stap
Daarnaast gekeken waar de groei in banen vandaan gaat komen de komende jaren. Hoe is de klanten mix en welk type klanten willen we graag toevoegen aan ons klanten bestand. Mooi om te zien hoe ze in de loop der jaren groter zijn geworden. Waar de groei bij de eerste klant rond de 100 banen per jaar lag, werd dat bij klant nummer drie 1000 banen per jaar en Fabric Plus heeft alles bij elkaar al 10.000 nieuwe banen opgeleverd. Stap voor stap komen we dichter bij ons doel.

Vanavond met Tanveen eten en kijken of er aanknopingspunten zijn in de staat Punjab. Een ogenschijnlijk ‘rijke’ regio vanwege de graan productie, echter de positie van de vrouw is niet de makkelijkste.

Morgen met Maria en Adrianne naar UNDP en IKEA Foundation om de stuurgroep meeting voor te bespreken.

Top