Een overgangsdag

Een overgangsdag

Gisteren in Kolkata nog een intensieve dag met de directie van Fabric Plus gehad. De plannen en reports van de Fabric divisie samengesteld en een concrete stap gezet in de aanschaf van een ERP systeem (in the cloud). Dat moet er nu echt gaan komen. Een pittige dag.

Aan het eind van de dag naar Delhi waar ik gisteravond rond 22.30 uur aangekomen ben. Vanochtend eerst een afspraak met de Regiomanager van Jharcraft om bij te praten over ons bezoek van afgelopen week. Hij was daar niet bij maar heeft wel een belangrijke rol in het verkoopmanagement van Jahrcraft.

Daarna richting Fabindia om voor te bespreken wat we de komende dagen gaan doen in de workshop. Gelukkig is Ellen er weer bij. In je eentje bij de klant is best pittig en vermoeiend. Spannend de komende dagen. Nieuwe maatregelen van de Indiase regering dwingen tot nieuwe oplossingen in de verhouding van Fabindia tot haar Community Owned Companies. Het worden zeker leuke maar ook heel intensieve dagen. We hebben er allebei erg veel zin in!

“The sales strategy workshop with the Women on Wings team has really helped us bring together our sales team. We feel that this intervention was very timely and the facilitation was very well done. We would like to express our thanks to the Women on Wings team for their inputs.”

Rashmi Bharti
Co-founder at Avani Earthcraft

Top