Een overgangsdag

Een overgangsdag

Gisteren in Kolkata nog een intensieve dag met de directie van Fabric Plus gehad. De plannen en reports van de Fabric divisie samengesteld en een concrete stap gezet in de aanschaf van een ERP systeem (in the cloud). Dat moet er nu echt gaan komen. Een pittige dag.

Aan het eind van de dag naar Delhi waar ik gisteravond rond 22.30 uur aangekomen ben. Vanochtend eerst een afspraak met de Regiomanager van Jharcraft om bij te praten over ons bezoek van afgelopen week. Hij was daar niet bij maar heeft wel een belangrijke rol in het verkoopmanagement van Jahrcraft.

Daarna richting Fabindia om voor te bespreken wat we de komende dagen gaan doen in de workshop. Gelukkig is Ellen er weer bij. In je eentje bij de klant is best pittig en vermoeiend. Spannend de komende dagen. Nieuwe maatregelen van de Indiase regering dwingen tot nieuwe oplossingen in de verhouding van Fabindia tot haar Community Owned Companies. Het worden zeker leuke maar ook heel intensieve dagen. We hebben er allebei erg veel zin in!

“Fantastic experts, board members, employees and other stakeholders support us in our work and share the same ambition: to take rural families out of poverty by creating employment for women.”

Maria van der Heijden
Co-founder at Women on Wings

Top