Een goed voornemen, regelmatig bloggen

Na mijn vorige werkbezoek aan India heb ik de afspraak met mezelf gemaakt regelmatig te bloggen. In Nederland gebeurt er immers ook heel veel. Nieuwe experts, uitbreiding van het kernteam, regelmatig spreken op bijeenkomsten, noem maar op. Maar dat is bij een voornemen gebleven…

Leergierig en flexibel
Morgen vertrek ik naar Delhi samen met Ronald van het Hof. En vliegen door naar Jharcraft in Ranchi. De afgelopen maand heeft Nienke Hekket daar onderzoek gedaan voor Women on Wings naar de positie van de vrouw. Is haar leven verandert sinds zij een inkomen heeft. En wat doet zij met het verdiende geld. Later dit jaar volgen de resultaten. Wat inspirerend is aan Jharcraft is de leergierigheid en flexibiliteit. Een organisatie die beslist product gedreven is, maar sinds een maand alles in het werk stelt om die houding te veranderen. Wat wil de klant, de markt en wat kunnen wij aanbieden.

Wij gaan cijfers analyseren en sales en distributie plannen maken voor de komende maanden.  Later deze week meer!

Top