Acht uur werkoverleg

Zoals Cruyff zegt: “Elk nadeel heb z’n voordeel”. Morgenvroeg vlieg ik van Brussel naar Chennai, een vlucht van bijna tien uur. Niet een activiteit om naar uit te kijken. Het grote voordeel is dat ik samen reis met Adrianne, sinds kort project administrator voor ons programma Sanitary Pads. We hebben een enorme waslijst van te bespreken onderwerpen. En dat is dan weer handig, zo’n werkoverleg van een uurtje of acht. Alle tijd om zaken goed door te spreken en ons werk voor de komende 10 dagen in India voor te bereiden.

We gaan eerst naar Trichy (Tamil Nadu) om te onderzoeken hoe de samenwerking met Woman NGO er concreet uit gaat zien. Onze ambitie is groot: in tien jaar tijd 200.000 banen creëren en er tegelijkertijd voor zorgen dat een basaal product als maandverband beschikbaar komt op het platteland van India. Zodat meisjes vier weken naar school kunnen in plaats van drie.

Vervolgens gaan we naar Delhi voor overleg met onze partners UNICEF, UNDP en IKEA Foundation. Met aansluitend een tweedaagse werksessie met onze partners in Varanasi, Dipti en Sumita van Rangsutra. Morgen stiekem kijken we of er hier en daar nog iets bij kan in het volle programma?!

Top