Deel 2: Houston we have a problem

Het constateren van een probleem is 1, maar het bijdragen aan oplossingen is 2. Dus ook in Nederland gaat de begeleiding verder via Skype en mail.

Wekelijks Skypen

Afgelopen woensdag een uitgebreide Skype conference call gehouden met Jharcraft management/directie en Tanveen onze Indiase consultant. We hebben afgesproken de vastgestelde problemen stap voor stap op te gaan lossen. We hebben nu een wekelijkse Skype afspraak waarin we de voortgang en de gemaakte afspraken bespreken. In de tussentijd gaan cijfers etc. via de mail heen en weer. Met de regiomanager loopt nog een separate mailwisseling om de jaarlijkse meeting van Jharcraft met alle managementleden de juiste toon en de urgency van verandering mee te geven. De gemaakte afspraken worden wekelijks in een excel-sheet vastgelegd en zijn zo voor iedereen inzichtelijk.

White label versus Fabric Plus merk

Ook met Fabric Plus gaat de begeleiding thuis verder. Het verder bepalen van de balans in de groothandel tussen “white label” en Fabric Plus merk is momenteel onderwerp van discussie. Het is een goed gevoel om te weten dat het na ons bezoek verder gaat en dat we ook in het na-traject onze rol kunnen blijven spelen. To be continued!

Top