Voorbereidingen India reis moeten nu wel eens starten

Eerste keer dat ik iets voor mijn Women on Wings blog schrijf.

Het grappige is ook dat ik eigenlijk van kinds af aan een enorme schrijfster ben – dagboeken, agenda’s, alles moest vol – maar dat ik dat een aantal jaren geleden toch wat meer achter me gelaten heb. Maar, we hebben met Women on Wings een doelstelling te behalen (1 miljoen banen voor vrouwen op het Indiase platteland!) dus daar maak ik graag tijd voor.

Enerzijds maak ik al tijd door bijna op wekelijkse basis met collega Prachi contact te hebben over het AkzoNobel/Rangsutra/Women on Wings ‘stencil project’ en anderzijds door af en toe naar India af te reizen om op locatie hard aan de slag te gaan. A.s. vrijdag is het weer zover. Dan vlieg ik met de KL0871 naar Delhi. Voelt daar inmiddels als ‘thuiskomen’.

Wat ik mee moet nemen? Belangrijkste is het paspoort MET visum. Dat moet ik morgen ophalen! Niet vergeten. De rest? Ben altijd op m’n best als ik de avond ervoor eens iets begin te pakken en de ochtend van vertrek het ook daadwerkelijk in een reistas of koffer ‘gooi’.

Kortom: de kop is eraf met dit blog. Wordt vervolgd!

Top