Ook in Nederland werken we door aan onze doelstelling!

En zo zijn er maar weer ineens tien dagen voorbij sinds ik weer landde op Schiphol. Ik was in India voor twee projecten: consultancy voor Rangsutra en het stencilproject van Rangsutra en AkzoNobel.

De dagen in Delhi waren intensief maar zoals altijd goed. De ochtend van aankomst in het ijskoud Nederland moest ik even acclimatiseren en in de middag verscheen ik weer op mijn ‘gewone’ werk (bij mijn klant ING).

Decoreren met mooie kleuren verf

Maar na thuiskomst moet er ook in Nederland natuurlijk gewoon doorgewerkt worden aan de doelstelling van Women on Wings. Dat houdt niet op met mijn bezoeken aan India. Samen met Prachi werden de notulen van de vergadering met AkzoNobel en Rangsutra gemaakt over het hierboven genoemde stencilproject. Wat is dat stencilproject ook alweer vragen jullie je misschien af. Het betreft productontwikkeling van een ‘kit’ met sjablonen, verf, kwasten, inspiratieboekje etc. zodat Indiërs – van huis uit geen Do It Yourself’ers – hun huizen kunnen decoreren met mooie kleuren verf (in India betreft dat het merk Dulux) en designs. Dit product gaan we o.a. bij retailer Fabindia introduceren en daarna hopelijk ook bij andere home decoration retailers. Een New Product Development project dus. Enorm leuk en uitdagend, want je komt natuurlijk toch nog wel wat uitdagingen tegen maar zeker met de vergadering van 7 februari jl. hebben we weer stappen gezet in optimalisatie van het pakket (met name de verpakking) en daarmee de kostprijs, want tenslotte moet de verkoopprijs wel passen binnen de Indiase markt. Ook zijn we bezig met een nieuwe planning en deskresearch naar andere retailers, kortom: volop in beweging om uiteindelijk het doel van dit project (toch maar liefst 10.000 banen op den duur) te realiseren.

Ook hebben we nu notulen van het overleg met Rangsutra waarin we de ambities bespraken. Hier in Nederland gaan collega-expert Ellen Oord en ik hiermee aan de slag om een eerstvolgende workshop met de mensen van Rangsutra – onder leiding van directrice Sumita Ghose – te organiseren (met de focus op merkgroei en online sales).

Kortom: ook de komende weken zal ik blijven bloggen, want het werk ligt natuurlijk nooit stil. Dat kan ook niet en dat is ook het goede van Women on Wings: consistentie en continuïteit op de projecten/klanten.

Top