Reizend vertellen

Morgenvroeg ga ik naar India. Het verhalenboekje zit in mijn tas. Zodra ik onderweg ben ga ik schrijven. Gek eigenlijk. Ik weet zeker dat ik in Nederland net zoveel bijzondere dingen meemaak als in India. De wens van collega’s en geliefden om ‘mee te reizen’ is zeker een reden. Maar ook voor mezelf is het boekje belangrijk. Het opschrijven van verhalen biedt in het drukke India momenten van reflectie en rust.

Morgenvroeg vlieg ik van Brussel naar Bombay voor gesprekken met onze Women on Wings consultant Rupa, bedrijven, UNICEF en zakenrelaties. Vanaf vrijdag ben ik vier dagen in Delhi voor overleg met Ellen, Karen, Femke, UNICEF, UNDP, IKEA Foundation en de Women on Wings consultants Prachi en Tanveen. Volgende week drie dagen in Varanasi om met collega’s te werken aan het Sanitary Pads programma. Een vol programma met voldoende stof voor verhalen. Ik vertel er via tweets en blogs meer over!

Top