Jharcraft: recordomzet op beurs in Delhi

Jharcraft: recordomzet op beurs in Delhi

Een bericht vanuit Nederland: Jharcraft heeft op de beurs India International Trade Fair (IITF) een recordomzet behaald. Ze hebben daarmee de krant gehaald. De mooie producten worden geroemd. Een veelbelovende ontwikkeling. In januari gaan we een vervolg geven aan de samenwerking met Jahrcraft.

Behoefte aan verbreding

Voor de klant Fabindia heb ik met Matthijs Rosman een workshop voorbereid voor een strategische heroriëntatie van de Community Owned Companies. Er is in het veranderende retaillandschap behoefte aan een verbreding van het klantenspectrum. Women on Wings heeft aangeboden deze strategiesessie op te zetten en te begeleiden. Fabric Plus is volop bezig met de implementatie van de nieuwe structuur. De eerste berichten van het management zijn enthousiast. Fantastisch hoe ze er gemotiveerd mee aan de slag zijn gegaan! In januari is Women on Wings aanwezig bij de eerste evaluatie.

“Women on Wings is a success with a tremendous ambition for the future. We may think it might be tough, but the team will make it!”

Wout Dekker
Former Chairman of the Supervisory Board at Rabobank Nederland

Top