Jharcraft: recordomzet op beurs in Delhi

Jharcraft: recordomzet op beurs in Delhi

Een bericht vanuit Nederland: Jharcraft heeft op de beurs India International Trade Fair (IITF) een recordomzet behaald. Ze hebben daarmee de krant gehaald. De mooie producten worden geroemd. Een veelbelovende ontwikkeling. In januari gaan we een vervolg geven aan de samenwerking met Jahrcraft.

Behoefte aan verbreding

Voor de klant Fabindia heb ik met Matthijs Rosman een workshop voorbereid voor een strategische heroriëntatie van de Community Owned Companies. Er is in het veranderende retaillandschap behoefte aan een verbreding van het klantenspectrum. Women on Wings heeft aangeboden deze strategiesessie op te zetten en te begeleiden. Fabric Plus is volop bezig met de implementatie van de nieuwe structuur. De eerste berichten van het management zijn enthousiast. Fantastisch hoe ze er gemotiveerd mee aan de slag zijn gegaan! In januari is Women on Wings aanwezig bij de eerste evaluatie.

“The sales strategy workshop with the Women on Wings team has really helped us bring together our sales team. We feel that this intervention was very timely and the facilitation was very well done. We would like to express our thanks to the Women on Wings team for their inputs.”

Rashmi Bharti
Co-founder at Avani Earthcraft

Top