Vamos a Varanasi!

Na twee heerlijke dagen landen in Delhi is het door naar Varanasi. Kiki en ik vertrekken in alle vroegte richting de luchthaven om een paar heerlijke stoelen te scoren bij de nooduitgang. Niet dat Kiki het met haar 1,65 nodig heeft (en ik eerlijk gezegd ook niet), maar het is wel lekker! Van de vluchttijden klopt niet veel (we dede 55 minuten over een vlucht van anderhalf uur), de stewardessen hadden er geen zin in en het vliegtuig zat vol met vakantie vierende, Aziatische tandartsen. Ten minste, ze hadden allemaal hun mondkapje nog om in het vliegtuig! Ik hoop niet dat we te veel uit ons mond roken!┬áDe vlucht naar Varanasi verloopt verder voorspoedig (Al gaf de hoogtemeter nog 200 meter aan bij de landing … ach).

Bij aankomst op het vliegveld maken we kennis met Baba die ons via de prepaid taxi booth wordt toegewezen. Geen slechte vondst want bij brengt ons snel naar het hotel in Varanasi.

Top