Tijd en plaats

Al weer drie dagen in Delhi de tijd gaat erg hard. De rode draad de afgelopen dagen was tijd en plaats. Bijna elke meeting of ontmoeting liep anders. Begon later, begon niet, liep beter of juist stroever. Leverde veel extra voorbereiding op voor de stuurgroep meeting etc. Kortom de ultieme test in flexibiliteit. En wat er ook gebeurt we doen net of het logisch is allemaal:-) Het mooie in India is, is dat het uiteindelijk allemaal toch op zijn plek valt.

De teamdag met onze Indiase consultants was fijn en waardevol. Evaluatie gesprekken gehad, na 1,5 jaar samenwerken. Mooi om met elkaar de verwachtingen en ambities te delen. Ze zijn trots onderdeel te zijn van het team. Wij leren veel van elkaar.

De stuurgroep meeting met UNICEF, UNDP en IKEA Foundation ging na een vertraagde start erg goed. Met elkaar geloven we in het plan, de planning en de ambitie die op tafel ligt. Als cadeautje had Ronald van het Hof nog uit Nederland voor ons chocolade letters meegenomen dus konden we met een vrolijke noot beginnen. Sinterklaas en wie zoet is krijgt lekkers:-) Vonden ze bijzonder leuk!

Morgen met Ronald naar Guwahati in Assam werken we de komende dagen samen met FabricPlus. Leuk.

Top