Samenwerken in Delhi

Vanochtend zijn Ellen en ik vroeg vertrokken naar Gurgaon voor een bespreking met IKEA Foundation. Onderweg in de auto lazen we het script van onze blog expert Irma van Zand en dat inspireerde. Hierbij onze eerste mini movie in Delhi.

Vruchtbare dag
Na een intensieve werksessie bij IKEA volgden in de middag nog drie gesprekken met mensen van UNICEF en UNDP, de andere partners in ons gezamenlijke programma ‘Health and Employment for Women’. Dit alles onder het motto van ‘side meetings’ ter voorbereiding van de Steering Committee a.s. vrijdag.

Beelden en verhalen dragen bij aan het extra genieten van de gesprekken en de ervaringen. Bijvangst van een vruchtbare dag!

“Women on Wings has helped to improve the lives of more than 200,000 families in rural India. By sharing knowledge and skills, it enables women to earn their own living. A wonderful example of helping people make a better future for themselves and their communities.”

Queen Máxima of the Netherlands

Top