Plezier in werk

Plezier in werk

Gisteren hebben we een vierdaags werkbezoek afgerond met Dipti en haar team in Varanasi. Behalve dat we een gezamenlijk doel hebben, banen creëren voor vrouwen, hebben we een verbond in humor.

We maken tijdens het werk veel grappen, bewust en onbewust. Degene die mij kennen weten dat ik regelmatig van me laat horen met een vette lach. Dipti kan er ook wat van. Ze heeft een geheel eigen stijl van lachen, iets beschaafder (laat ik het zelf maar zeggen …;-) maar haar quotum doet zeker niet onder voor die van mij. En de grappen gaan over van alles, het werk, het leven, over mannen, over cultuurverschillen. Lawaai genoeg in ons gezamenlijke kantoor in Varanasi. De sfeer was top met Dipti, Sadhana, Sristi en Inge. Vrolijke effectieve werkdagen.

“The sales strategy workshop with the Women on Wings team has really helped us bring together our sales team. We feel that this intervention was very timely and the facilitation was very well done. We would like to express our thanks to the Women on Wings team for their inputs.”

Rashmi Bharti
Co-founder at Avani Earthcraft

Top