Plezier in werk

Plezier in werk

Gisteren hebben we een vierdaags werkbezoek afgerond met Dipti en haar team in Varanasi. Behalve dat we een gezamenlijk doel hebben, banen creëren voor vrouwen, hebben we een verbond in humor.

We maken tijdens het werk veel grappen, bewust en onbewust. Degene die mij kennen weten dat ik regelmatig van me laat horen met een vette lach. Dipti kan er ook wat van. Ze heeft een geheel eigen stijl van lachen, iets beschaafder (laat ik het zelf maar zeggen …;-) maar haar quotum doet zeker niet onder voor die van mij. En de grappen gaan over van alles, het werk, het leven, over mannen, over cultuurverschillen. Lawaai genoeg in ons gezamenlijke kantoor in Varanasi. De sfeer was top met Dipti, Sadhana, Sristi en Inge. Vrolijke effectieve werkdagen.

“Women on Wings is a success with a tremendous ambition for the future. We may think it might be tough, but the team will make it!”

Wout Dekker
Former Chairman of the Supervisory Board at Rabobank Nederland

Top