Plezier in werk

Plezier in werk

Gisteren hebben we een vierdaags werkbezoek afgerond met Dipti en haar team in Varanasi. Behalve dat we een gezamenlijk doel hebben, banen creëren voor vrouwen, hebben we een verbond in humor.

We maken tijdens het werk veel grappen, bewust en onbewust. Degene die mij kennen weten dat ik regelmatig van me laat horen met een vette lach. Dipti kan er ook wat van. Ze heeft een geheel eigen stijl van lachen, iets beschaafder (laat ik het zelf maar zeggen …;-) maar haar quotum doet zeker niet onder voor die van mij. En de grappen gaan over van alles, het werk, het leven, over mannen, over cultuurverschillen. Lawaai genoeg in ons gezamenlijke kantoor in Varanasi. De sfeer was top met Dipti, Sadhana, Sristi en Inge. Vrolijke effectieve werkdagen.

“Through this partnership with Women on Wings, we want to enable more women to earn their own income that will give them greater financial means to improve their livelihoods. Economic independence for women means more children can go to school, more meals per day for their families and communities, and an overall better standard of living for them and future generations”

Ilan Vuddumalay
C&A Foundation

Top