Groeipijn helpt bij verandering

Dat lijkt gemakkelijk maar dat is het niet. FabricPlus groeit hard en alles wat wordt verdiend investeren de eigenaren in verder groei en ontwikkeling. Bewonderenswaardig. Echter als er inmiddels 7.000 mensen en gezinnen betrokken zijn bij je organisatie dan kan je niet meer opereren alsof je met zijn 30en bent en iedereen alles van elkaar weet.

Verantwoorde groei
Kortom, een organisatie structuur met heldere verantwoordelijkheden was nodig. En gezien de groeipijn stonden ze er echt voor open. Sterker nog, ze keken uit naar het bezoek van Women on Wings om ze hiermee te helpen. Stevige discussies hebben geleid tot een heldere structuur waarin het primaire proces goed tot zijn recht komt. Verdere verantwoorde groei is daarmee mogelijk geworden. Op naar de volgende duizenden banen.

Personeel aantrekken en vasthouden
De tweede laag is aan de slag gegaan met de implementatie plannen. Wij hebben meegedacht waar de afhankelijkheden zitten en hoe ze daarmee om kunnen gaan. Tot slot nog een korte brainstorm in de Yarn fabriek waar personeel aantrekken en vasthouden lastig is. Vooral degenen in de avond shift die in het donker nog een uur naar hun werk moeten fietsen, willen nog weleens uitvallen. En dan is ook hier de oplossing dichterbij dan het management denkt. Vraag het de mensen en ze komen met goede idee├źn. Mooi om te horen van Dilip dat ze maandverband uitdelen aan de vrouwen zodat zij tijdens hun maandelijkse periode gewoon kunnen komen werken.

Top