Aan de slag met en voor Jaipur Rugs

Aan de slag met en voor Jaipur Rugs

Na een bezoek aan Pushkar, gearriveerd in Jaipur. Afgelopen week weer bijzondere plekken in India bezocht. Chaos en stilte wisselen elkaar af, net als mooi en lelijk, heerlijke en minder prettige geuren. Wat altijd blijft, zijn de kleurrijke vrouwen in het straatbeeld. Zo prachtig!

Nieuwe collectie
Nu aan mijn tweede werkbezoek begonnen. Jaipur Rugs heeft de ambitie om van 40.000 naar 100.000 tapijtwevers te groeien in vijf jaar tijd. De vorige keer dat ik hen bezocht, in oktober 2010, mocht ik de wevers op het platteland aan het werk zien. Ze maken prachtige tapijten! Komende week staan onder meer de merkpositionering, deelname aan de internationale beurs Domotex (januari 2012) in Hannover en de introductie van een nieuwe collectie (ontwikkeld in samenwerking met de Australische ontwerpster Jenny Jones)op de agenda.

“The sales strategy workshop with the Women on Wings team has really helped us bring together our sales team. We feel that this intervention was very timely and the facilitation was very well done. We would like to express our thanks to the Women on Wings team for their inputs.”

Rashmi Bharti
Co-founder at Avani Earthcraft

Top