Diwali, feest van het licht

Diwali, feest van het licht

Gisteren was de jaarlijkse business borrel in Amstelveen voor de Indiase gemeenschap in Nederland en dan vooral regio Amsterdam/Amstelveen. Het feest van het licht is net zo belangrijk voor Indiërs als Kerstmis voor ons is. Deze keer extra leuk omdat Rupa en Girish er met hun zoontje ook waren. Beiden netwerkers in hart en nieren. De tent rondkijkend wie voor ons interessant zou kunnen zijn, om mee kennis te maken. En na de korte vraag: “ken je die en die?” Er op af. “Hallo, hoe gaat het en ik wil je even voorstellen aan Maria en Ellen van Women on Wings. Daar heb ik je eerder over verteld dus jullie moeten maar een afspraak maken.” Lekker direct en nadat alle koppelingen gemaakt waren, weer naar huis.

“The sales strategy workshop with the Women on Wings team has really helped us bring together our sales team. We feel that this intervention was very timely and the facilitation was very well done. We would like to express our thanks to the Women on Wings team for their inputs.”

Rashmi Bharti
Co-founder at Avani Earthcraft

Top