Diwali, feest van het licht

Diwali, feest van het licht

Gisteren was de jaarlijkse business borrel in Amstelveen voor de Indiase gemeenschap in Nederland en dan vooral regio Amsterdam/Amstelveen. Het feest van het licht is net zo belangrijk voor Indiërs als Kerstmis voor ons is. Deze keer extra leuk omdat Rupa en Girish er met hun zoontje ook waren. Beiden netwerkers in hart en nieren. De tent rondkijkend wie voor ons interessant zou kunnen zijn, om mee kennis te maken. En na de korte vraag: “ken je die en die?” Er op af. “Hallo, hoe gaat het en ik wil je even voorstellen aan Maria en Ellen van Women on Wings. Daar heb ik je eerder over verteld dus jullie moeten maar een afspraak maken.” Lekker direct en nadat alle koppelingen gemaakt waren, weer naar huis.

“Thanks to the consultancy of Women on Wings, we now understand our team strengths and areas of improvement and more importantly, how we should be organizing ourselves going forward.”

Siva Devireddy
Founder and CEO at GoCoop

Top